Παρ 12 Ιαν 2018

Least Concern - Spinball - Mr Happy live στο Ρομάντσο

συναυλία


Least Concern, Spinball και Mr Happy συναντιούνται στο stage του Ρομάντσο με alternative/grunge/industrial/electronic διάθεση, δικό τους κυρίως υλικό αλλά κι εκπλήξεις.

Least Concern 
Οι Least Concern είναι ένα ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2014. Συνθέτουν μουσική με ανεπιτήδευτο τρόπο, βασισμένοι στη θεωρία του no-box, ενώ το στιλ τους εναλλάσσεται από μαλακό σε σκληρό και κάθε κομμάτι αντιμετωπίζεται σαν αυθεντική ενότητα. Ο ήχος τους είναι συχνά παραμορφωμένος, ακολουθώντας στίχους που αναζητούν την καθαρότητα μέσα στην αλλοίωση.
Μέλη: Νάντια Πυθαρά (φωνή), Βασίλης Δρακόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Ζαφειριάδης (μπάσο), Δημήτρης Γεωργόπουλος (τύμπανα)
Στίχοι: Βασίλης Δρακόπουλος, Νάντια Πυθαρά
https://www.facebook.com/Least-concern-1711053839169434/


SpinballΟι Spinball είναι μια αθηναϊκή alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Το Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο “Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ροκ, με αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.http://spinball1.bandcamp.com/releases

Facebook event εδώ

Ώρα Προσέλευσης: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη