Κυρ 23 Απρ 2017

Athens Boogie “Swingtastic Rock n’ Roll” Candy Party

χορός

Οι Athens Boogie σας προσκαλούν στο πιο γλυκό πάρτι της χρονιάς! Διάφορες λαχταριστές, χρωματιστές, μοναδικές καραμέλες, από το φοβερό κατάστημα χειροποίητης καραμέλας Soocre', θα βρίσκονται στο χώρο. Θα χορέψουν, θα ξεφαντώσουν, θα στολίσουν, στο τέλος όμως θα φαγωθούν!Φορέστε ό,τι πιο γλυκό έχετε και ελάτε να χορέψουμε μαζί τους, υπό τις “Candy” μουσικές επιλογές Rhythm n' Blues, Swing, Rock n' Roll, από τον Dj Andreas Panagopoulos.

Η καραμέλα είναι ένα εύοσμο, ζαχαρώδες προϊόν, το οποίο στην αρχική του μορφή είναι σιρόπι χρώματος καφετί που παρασκευάζεται με τη θέρμανση της ζάχαρης. H καραμέλα σχηματίζεται όταν η θερμοκρασία της ζάχαρης φτάσει τους 170°C, οπότε τα μόρια διασπώνται και επανασυντήθονται σε νέα, με χαρακτηριστικό χρώμα και γεύση. Πλέον οι καραμέλες έχουν διάφορα σχήματα, μεγέθη, γεύσεις, χρώματα και είναι όλες λαχταριστές! Ποιος δεν έχει γευτεί τη γεύση της καραμέλας;
Δεν υπήρξε ούτε ένα παιδί που ν’ αντιστάθηκε στον πειρασμό και εδώ που τα λέμε… ούτε οι ενήλικες αντιστεκόμαστε.
Αποτελούν μικρές, καθημερινές γευστικές απολαύσεις για μικρούς και μεγάλους.
Είναι μια μικρή αθώα απόλαυση που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς, λες και φτιάχτηκε μόνο για σένα!

Soocre’
Το Soocre’ (Σουκρέ) γεννήθηκε στην Αθήνα το 2011 και είναι ένα κατάστημα χειροποίητης καραμέλας που έχει την κουζίνα του ανοικτή μπροστά στον πελάτη. Στα καταστήματα φτιάχνουν καθημερινά χειροποίητες καραμέλες με φυσικά χρώματα και φυσικές γεύσεις. www.soocre.com
www.facebook.com/SoocreGreece/


Athens BoogieΟι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής Rock n’Roll και Swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το '20 έως το ’50. Eνώνουν αυτά τα δύο είδη και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.
www.facebook.com/AthensBoogie
Facebook event εδώ

Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Χορηγός επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr
Μεγάλος χορηγός Vodafone CU