Κυρ 26 Μαρ 2017

Ρομάντσο LIVE | Playground Theory & Magenta Flaws

συναυλία

Δύο αθηναϊκές μπάντες στην πιο δημιουργική τους φάση ενώνονται για ένα κοινό live στο Ρομάντσο. Οι Playground Theory μετά από δύο album ετοιμάζουν νέο υλικό και οι Magenta Flaws μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, το καταπληκτικό “Corridor”.


Playground Theory
Η μουσική των Playground Theory είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω. O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική pop - cinematic - dream pop, ενώ στο καινούριο υλικό τους είναι παρόντα παραδοσιακά και ανατολικά στοιχεία.

Το 2013 κυκλοφόρησε το επίσημο ντεμπούτο τους, το "Speaking Of Secrets" από την Puzzlemusik. Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Connect The Dots”, από την οποία αναδείχθηκαν δύο digital singles (“Little Things” και “Rain”). Στο "Connect The Dots", με παραγωγό το Γιώργο Πρινιωτάκη, οι Playground Theory θέτουν νέες κατευθύνσεις για τη μουσική τους, η οποία ακροβατεί μεταξύ ανατολίτικων modes, trip-hop beats, delays & distortions, καθώς και όλες τις -συνειδητές ή μη- επιρροές της μπάντας. Το album έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές σε πολλά μουσικά περιοδικά και sites στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε.
https://www.facebook.com/PlaygroundTheoryBand  
https://soundcloud.com/playground-theory


Μagenta Flaws 
Οι Μagenta Flaws είναι ένα πενταμελές συγκρότημα σε αποχρώσεις ματζέντα
Στα πρώτα τους βήματα, επηρεασμένοι από την πειραματική ambient σκηνή, παρουσίασαν τα «Landscape» (2007) & «Liebe» (2008)
Ακολούθησε μια μακρά περίοδος συνεχούς πειραματισμού σε δυνατότητες και ικανότητες, οι ήχοι άλλαξαν και δημιουργήθηκε το πρώτο άλμπουμ τους, «Corridor», που κυκλοφόρησε ψηφιακά το Δεκέμβριο του 2016
Ο τωρινός ήχος τους εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop και της alternative rock, δημιουργώντας την παλιάς σχολής μοναδική αισθητική τους
Οι Magenta Flaws ζουν και αγαπούν στην Αθήνα
www.magentaflaws.com
www.soundcloud.com/magentaflaws

Facebook event εδώ

Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Είσοδος: 4 ευρώ


Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr, www.doctv.gr