Σαβ 18 Φεβ 2017

Ρομάντσο CLUB | Paul Bennett, Saradis & Roman

συναυλία

Έχοντας κατά νου τους ιδιαίτερους καιρούς που διανύουμε και τις συνθήκες που δείχνουν να αλλάζουν και να μας εκπλήσσουν συνεχώς, το Ρομάντσο CLUB σας προτρέπει να πάτε κόντρα στις δυσκολίες με έναν συνδυασμό θέλησης, υπομονής, χιούμορ και καλής μουσικής. Τα πρώτα τα αφήνουμε πάνω σας, για τη μουσική όμως αναλαμβάνουμε εμείς.

--- --- ---

Paul Bennett [Modernista/ Berceurse Heroique]

Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.
Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.
http://www.modernistarecords.co.uk/
https://soundcloud.com/modernista
https://www.facebook.com/modernistarecords
http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=3484

Saradis [Meltdown]

Ο Saradis ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική το 2012, καταφέρνοντας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ξεχωρίσει στην εγχώρια techno σκηνή. Ως resident των Meltdown parties έχει αποδείξει την ικανότητά του να αναδεικνύει την ουσία της techno, μέσα από τα ιδιαίτερα ισορροπημένα και πολλά υποσχόμενα set του.
https://soundcloud.com/sarantis-2

Roman [Meltdown]

Ο Roman Svirsky, έκανε τα πρώτα του βήματα ως DJ στην ηλικία των 17, ανακαλύπτοντας έτσι, την κλίση του στην ηλεκτρονική μουσική.Συνιδρυτής των Meltdown parties, έχει προσκαλέσει στα decks αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως οι XDB, Anton Zap, Baby Ford, Traxx, Madteo, Break SL, DJ Deep, κ.α. House και techno με αδυναμία στην αμερικάνικη σκήνη είναι οι βασικές επιλογές του, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκπλήξεις που κάνουν κάθε φορά τα DJ sets του να ξεχωρίζουν.
https://soundcloud.com/meltdown



Facebook Event εδώ
Ώρα Προσέλευσης: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη

Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.gr, www.doctv.gr
Μεγάλος χορηγός Vodafone CU