Παρ 20 Ιαν 2017

Ρομάντσο CLUB | Golden Child, Dj Problems, Flοkosh

συναυλία

Ήχοι future beats, footwork, bass, hip hop και grime μαζί με τους Golden Child, DJ Problems & Flokosh!

Golden Child


O Golden Child είναι ένας ταλαντούχος μουσικός παραγωγός που μετράει ήδη μια δεκαετία εμπειρίας και αφοσίωσης στη μουσική. Το ιδιαίτερο και δυναμικό του στυλ στη μουσική κάνει τα beats του μοναδικά και τον έχει κάνει να ξεχωρίσει. Η δουλειά του δεν έχει περιοριστεί μόνο σε εγχώριο επίπεδο, καθώς μετρά συνεργασίες με Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες. Έχει κυκλοφορήσει κομμάτια του στην Ευρώπη, ενώ έχει συμμετάσχει στη μουσική παραγωγή της βελγικής ταινίας “ Image” . Ασχολείται κυρίως με τη hip hop, αλλά πειραματίζεται και με άλλα είδη, παραμένοντας ευέλικτος. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε club και bar στην Ελλάδα.
https://soundcloud.com/user9837423

DJ Problems

O DJ Problems είναι ένας νέος DJ με έδρα την Αθήνα. Επηρεασμένος απο τη dance μουσική, συνδυάζει hip hop, bass , footwork & space music!
https://www.facebook.com/DJ-Problems-899291713513767/?fref=ts
https://soundcloud.com/djproblems

FlokosH

Επηρεασμένος από την club σκηνή της Βόρειας Ευρώπης, καθώς και της Αμερικής, ο FlökosH παντρεύει διάφορα είδη της ραπ μουσικής με ηλεκτρονικά και glitch στοιχεία μέσω νοσταλγικών, ζεστών μελωδιών. Πέρα από τα self released κομμάτια του και τα releases στο label των Black Athena, στα dj setτου μπορούμε να ακούσουμε experimental trap και beats / grime / wave / future club / και footwork.
https://www.facebook.com/flokosh/?fref=ts
https://soundcloud.com/flokosh

Facebook event εδώ

Ώρα Προσέλευσης: 23.00
Είσοδος Ελεύθερη


Χορηγοί επικοινωνίας: RISE, www.rise.grwww.doctv.gr

Μεγάλος χορηγός Vodafone CU