Σαβ 09 Ιουλ 2016

OONO Launch Event

άλλο

Η OONO γιορτάζει τη γέννησή της με ένα 12ωρο launch πάρτι στο Ρομάντσο!
Σκοπός της πλατφόρμας, είναι η ενίσχυση της μουσικής σκηνής μέσα από τη σταθερή συνεργασία καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση αποτελείται από δύο μέρη. Το απογευματινό (17:00-19:30) και το βραδινό (23:00-5:00).

Το απογευματινό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει μία ζωντανή performance, της παραγωγού και χορογράφου της χορευτικής‐ θεατρικής ομάδας DiZgravity, Αντωνίας Οικονόμου. Όπως και μια εγκατάσταση της καλλιτέχνιδας Έλλης Αντωνίου, φοιτήτριας στις Καλές Τέχνες στο Goldsmiths University του Λονδίνου. Η χορογραφία της Αντωνίας είναι μία ανταπόκριση στο ηλεκτροακουστικό κομμάτι του καλλιτέχνη και παραγωγού ήχου Μίλαντ Χαλβαέι, πρώην φοιτητή Παραγωγής Ήχου στο SAE Institute του Λονδίνου.

Το βραδινό μέρος την εκδήλωσης αποτελεί μια house, techno βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στο βινύλιο. Τη μουσική επιμέλειά θα αναλάβουν ο Mr. Roussos, η K.atou και ο DJ Milidi.
Παράλληλα με την μουσική θα προβάλλονται ολογράμματα, αποτέλεσμα της ασυνείδητης συνεργασίας των DJs και των animators της ΟΟΝΟ. Χρησιμοποιώντας την ζωντανή μουσική των DJs, τα κινούμενα σχέδια “Birth” της Ίριας Βρεττού (φοιτήτρια animation στο LCC του Λονδίνου) και το τρισδιάστατο μοντέλο του Ali Mirzaei (απόφοιτος της αρχιτεκτονικής σχολής AA του Λονδίνου) παραποιούνται για να προσφέρουν μία άλλη διάσταση στην απόλαυση της μουσικής.

Mr. Roussos (Revolt!)
Ξεκίνησε την μουσική του πορεία το 2009 με εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά club της Αθήνας. Το 2012 συντέλεσε στη δημιουργία του Revolt! Που κατάφερε να γίνει ένα από τα τα πιο δυναμικά underground concepts στην Ελλάδα. Τα DJ set του είναι γνωστά για την εκλεκτικότητα τους και χαρακτηρίζονται από house και techno στοιχεία. https://soundcloud.com/mroussos

K.atou (Revolt! /Lomidhigh)

Η K.atou ξεκίνησε το DJing στην ηλικία των δεκαοκτώ. Σπούδασε στην Κέρκυρα, όπου η μουσική της δράση της περιελάμβανε μια ραδιοφωνική εκπομπή και μια σειρά από επιτυχημένα party. Έπειτα μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι εμφανίσεις της συνεχίζονταν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και σε γνωστά φεστιβάλ. Το 2006 η πρώτη της δουλειά βρίσκει στέγη στο βερολινέζικο label Einmaleins. Τα set της καθώς και η ετήσια εμφάνισή της στα after-hours του Detroit Electronic Music Festival καταφέρνουν να γίνουν ταυτόσημα της underground house και techno σκηνής. Έχει παίξει σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και της Ευρώπης, καθώς και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει σε εταιρείες όπως οι Einmaleins, LickMyDeck, Resopal, SonoVivo.
https://soundcloud.com/k-­‐atou

Link καλλιτεχνών:
Ellie: http://ellieantoniou.wix.com/eportfolio
Iria: http://iriav26.wix.com/iriavrettou
Tania: https://www.facebook.com/DiZgravity-dancetheater-company-474289772593031/
Ali: http://pr2016.aaschool.ac.uk/Ali.mirzaei

Facebook event
εδώ 

Ώρα προσέλευσης: 17.00
Είσοδος ελεύθερη