Σαβ 19 Δεκ 2015

the DAY AFTER with Prins Thomas (NO)

συναυλία

The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια!
Στο the DAY AFTER εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set.
Αντέχεις την επόμενη μέρα;

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, καλεσμένος στο the DAY AFTER, ο Νορβηγός DJ και παραγωγός Thomas Moen Hermansen, ή αλλιώς Prins Thomas, ο βασικός «ύποπτος» πίσω από τους εκλεκτικούς “space-disco” ήχους που απορρέουν από την πατρίδα του και ένας εκ των πρωτοπόρων της nu-disco σκηνής.
Τον Thomas θα συνοδέψει ο resident του Ρομάντσο Paul Bennett και ο Alex Hobson, ενώ το δεύτερο stage θα αναλάβουν οι εκπρόσωποι των Meltdown parties, Roman, Manu και Saradis.

Prins Thomas (NO/ Full Pupp/ Internasjonal)
Έχοντας ασχοληθεί από παιδί με πολλά είδη μουσικής, ο Thomas ξεκίνησε να παίζει ως DJ από πολύ νεαρή ηλικία, με τα mix του να κυμαίνονται από break-dance και hip-hop μέχρι electro. Το 2003 ένωσε τις δυνάμεις του με τον Hans-Peter Lindstrom (Feedelity Records), δημιουργώντας μια ισχυρή επαγγελματική και προσωπική σχέση που συνεχίζεται έως σήμερα, ενώ συνεργάζεται στενά εδώ και χρόνια και με τον Todd Terje (Soul Jazz Records). Οι τρεις τους θεωρείται πως αποτελούν τους βασικούς εκπρόσωπους της συνεχώς αναπτυσσόμενης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Νορβηγίας.
Ο Thomas βρίσκεται πίσω από το τιμόνι δύο επιτυχημένων δισκογραφικών εταιριών, της Full Pupp και της Internasjonal. Με επιρροές από την space/cosmic disco, την acid house και την kraut μέχρι την progressive rock και την ψυχεδέλεια, είναι αδύνατον να βάλει κανείς ταμπέλα στους μουσικούς ορίζοντες του Prins Thomas. Τα set του έχουν πάντοτε κάτι ξεχωριστό και συνηθίζεται να κρύβουν εκπλήξεις.
http://www.residentadvisor.net/dj/prinsthomas
https://soundcloud.com/prinsthomas
https://www.facebook.com/Prins-Thomas-66565233112/

Paul Bennett (Modernista/ Berceurse Heroique)

Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.
Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.
http://www.modernistarecords.co.uk/
https://soundcloud.com/modernista
https://www.facebook.com/modernistarecords
http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=3484

Alex Hobson [Lurid Music]
Συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Lurid Music, ο Alex μοιράζει τον χρόνο του αυτές τις μέρες μεταξύ Αθήνας και Washington DC. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά της Lurid Music από τον Anatolian Weapons (aka Άγγελος Μπαλτάς), με remix από τους Ρουμάνους Khidja.
http://www.residentadvisor.net/dj/alexhobson
https://soundcloud.com/luridmusic
http://luridmusic.bandcamp.com/
 
Roman & Manu (Meltdown)
Ο Roman Svirsky και ο Manu, κατά κόσμον Μανώλης Κυπριωτάκης, πρωτοσυναντήθηκαν το 2008 στην Αθήνα. Μια τυχαία συνάντηση, που έμελλε να τους ενώσει μουσικά μέχρι σήμερα. Ο Roman, έκανε τα πρώτα του βήματα ως DJ στην ηλικία των 17, ανακαλύπτοντας έτσι, την κλίση του στην ηλεκτρονική μουσική.
Ο Manu, ακροατής και συλλέκτης ηλεκτρονικής μουσικής για πάνω από μια δεκαετία, διερευνά ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα και εμπλουτίζει συνεχώς τα set του με πολλές τάσεις του είδους.
Οι δυο τους είχαν ήδη μοιραστεί πολλές φορές την σκηνή και μια αμοιβαία αγάπη για το βινύλιο, όταν το 2010 ξεκίνησαν τα Meltdown parties, προσκαλώντας αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως XDB, Anton Zap, Baby Ford, Traxx, Madteo, Break SL, DJ Deep και άλλους.
Βασικές επιλογές τους η house και techno, με αδυναμία στην αμερικάνικη σκηνή, χωρίς βέβαια να λείπουν οι εκπλήξεις, κάνοντας έτσι κάθε φορά τα set τους να ξεχωρίζουν.
https://soundcloud.com/meltdowwn
http://meltdownathens.tumblr.com/
www.facebook.com/meltdownathens?fref=ts

Saradis (Meltdown)
Ο Saradis ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρονική μουσική το 2012, καταφέρνοντας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ξεχωρίσει στην εγχώρια techno σκηνή. Ως resident των Meltdown parties έχει αποδείξει την ικανότητά του να αναδεικνύει την ουσία της techno, μέσα από τα ιδιαίτερα ισορροπημένα και πολλά υποσχόμενα set του.
https://soundcloud.com/sarantis-2 

Facebook event εδώ


Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: 10 ευρώ


Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr, www.beater.gr, www.clubber.gr, www.cannibalradio.com


Μεγάλος χορηγός Vodafone CU