Σαβ 28 Νοε 2015

the DAY AFTER w/ Sadar Bahar (US)

συναυλία

The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια!
Στο the DAY AFTER εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set.
Αντέχεις την επόμενη μέρα;

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, καλεσμένος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Sadar Bahar, το καλά κρυμμένο μυστικό της underground μουσικής σκηνής του Σικάγο, που δε φοβάται τους ηχητικούς πειραματισμούς.
Τον Bahar θα συνοδέψει ο resident του Ρομάντσο Paul Bennett και ο Breakin Moves, ενώ το δεύτερο stage θα αναλάβουν οι επίσης resident Sepho και Winjer, και ο Mavridis.

Sadar Bahar [US/ Soul In The Hole]
Γεννημένος στο New Jersey στις αρχές του 60, ο Sadar Bahar ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις από τη νεαρή ηλικία των 13, με το πρώτο του Technique πικάπ, δώρο της μητέρας του.
Η καριέρα ως DJ ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 80 στο Σικάγο, με τον Bahar να παίζει αποκλειστικά house, deep house και rare disco. Εκείνη την εποχή, το Σικάγο ήταν γεμάτο παραγωγούς που έπαιζαν house και disco, ωστόσο ξεχωρίζει λόγω της προτίμησής του σε σπάνιους, δυσεύρετους ήχους και της διαρκούς αναζήτησης του διαφορετικού. Αυτό το πάθος του να ανακαλύπτει συνεχώς «κρυμμένα διαμάντια» είναι ο λόγος που πλέον του ανήκει μία από τις πιο μεγάλες και αξιοζήλευτες συλλογές δίσκων στο χώρο.
Πέρα από τη μουσική συλλογή του, ο Bahar είναι γνωστός και για τα parties του Soul In The Hole crew στο Σικάγο, του οποίου είναι μέλος και μαζί με φίλους του “αποκαλύπτουν” κάθε φορά τις μοναδικές disco, soul και boogie συλλογές τους στο κοινό.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην επιμέλεια συλλογών, ο Bahar έχει δοκιμαστεί και στην παραγωγή, με πλούσια δισκογραφία, γεμάτη απίστευτα edits σε labels όπως η Sounds Familiar, τις συλλογές Soul In The Hole και, πρόσφατα, στην εξαιρετική Kalakuta Soul Records.
Κλείνοντας τα μάτια και σιγοτραγουδώντας με τους ήχους των πολύτιμων δίσκων του πίσω από τα decks, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει αρκετά πράγματα για την πραγματική ψυχή της μουσικής!
http://www.residentadvisor.net/dj/sadarbahar
https://soundcloud.com/disco-sadar
https://www.facebook.com/SadarBahar/

Paul Bennett [Modernista/ Berceurse Heroique]
Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.
Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.
http://www.modernistarecords.co.uk/
https://soundcloud.com/modernista
https://www.facebook.com/modernistarecords
http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=3484

Breakin Moves [Nous]
Ο Breakin Moves aka Rusty Brown παίζει μουσική από το 1997. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο VM Radio, όπου και έκανε εκπομπές για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαύρη μουσική από τα τέλη των 50's μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιρροές της στη λευκή μουσική σκηνή. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο vinyl digging εντός και εκτός συνόρων, ψάχνοντας κυρίως από τζάζ και ντίσκο μέχρι acid house μέχρι minimal techno.
https://soundcloud.com/breakinmoves
https://www.facebook.com/breaking.moves?fref=ts

Sepho [Beatnik]
O Sepho είναι DJ και παραγωγός. Το 2008 ξεκίνησε να πειραματίζεται με house, ambient, electro και techno ήχους. Οι μουσικές επιρροές του είναι καλλιτέχνες όπως οι: Aphex Twin, Omar S, I-F, Moodyman, Robert Hood, Mr.G, Delta Funktionen, και Drexciya. Είναι συνιδρυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Beatnik, η οποία διερευνά την ένωση της αστικής κουλτούρας και της τέχνης με την techno μουσική.
https://www.facebook.com/BeatnikCulture
http://www.residentadvisor.net/dj/sepho
https://soundcloud.com/sephomusic


Winjer
O Winjer υποστηρίζει ένθερμα ότι ο DJ οφείλει να παίζει με σεβασμό στο χώρο, τον ήχο και το κοινό με σκοπό να αναδείξει τη μουσική και το feeling που αυτή βγάζει.
Ο ίδιος παθιάζεται να "οργώνει" τα δισκάδικα για κομμάτια που θα τον έκαναν να χορέψει, και ανυπομονεί να δημιουργήσει τη κατάλληλη περίσταση για να τα αξιοποιήσει. Με 15ετή εμπειρία σε διαφορετικές σχολές DJing (απο hip hop σε jazz, beats, dub, house and techno) και φιλόδοξα οράματα για μία πιο eclectic, fun και ακομπλεξάριστη club κουλτούρα, ενώνει δυνάμεις με την ομάδα του Ρομάντσο μπας και αυξηθούν οι πιθανότητες να πετύχει κάποτε την αποστολή του.
https://soundcloud.com/winjer

Mavridis
Ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο της ηλεκτρονικής σκηνής της Αθήνας, ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης, άρχισε να φτιάχνει τα πρώτα του mixtape σε νεαρή ηλικία. Τα ακούσματα του πολλά και διαφορετικά, χωρίς σαφείς διαχωριστικές γραμμές αλλά με έμφαση στον techno ήχο.
https://soundcloud.com/konmavridis
https://www.mixcloud.com/ParanoiseRadio/konstantinos-mavridis-guest-mix-49/

Facebook event εδώ

Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: 5 ευρώ



Χορηγοί επικοινωνίας: ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr, www.beater.gr, www.clubber.gr, www.cannibalradio.com

Μεγάλος χορηγός: Vodafone CU