Παρ 01 Μαι 2015

The Bad Bid Protomay Comradery Bash feat. Compliments

συναυλία

Οι Bad Bid είναι μία επταμελής δημιουργική ομάδα υπέρ του μαχητικού ηχητικού πλουραλισμού.

Μέσα στα χρόνια, επέμειναν στο προγκ_φολκ πανκ τους αρνούμενοι το σκα που επανερχόταν σαν αναφορά λόγω των τριών πνευστών τους, αλλά αυτό δεν τους έκανε ούτε πιο πλούσιους ούτε πιο διάσημους.

Μέσα από αναζητήσεις βρήκαν το κλειδί για την αιώνια ζωή, ειδικά μετά την μετανάστευση ορισμένων μελών στα διάφορα ξένα. Διατηρούν έναν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στη μπάντα, ανανεώνοντας διαρκώς τα μέλη τους με νεότερα. Στόχος τους, εκτός από το να αποκτήσουν πρώην μέλη σε όλο τον κόσμο, είναι να ξεχαστεί η αρχική σύνθεση της μπάντας, με τους Bad Bid να προβάλλονται στο διηνεκές και να αποτελούν ένα απτό παράδειγμα του ανολοκλήρωτου.

Προς το παρόν όμως, επτά μήνες μετά από το τελευταίο τους λάιβ, εξέρχονται επιτέλους από τα Artracks Studios για να αφήσουν τον Άλεξ Μπόλπαση να δουλέψει τις μίξεις του καινούριου τους EP.

Οργανώνουν μία πρωτομαγιάτικη φιέστα στο Ρομάντσο για να σας δείξουν τον καινούριο τους μπασίστα που ακούει στο όνομα Νεόφυτος, αν και το μικρό του είναι Νίκος, να παίζει καινούρια κομμάτια που δεν ακούνε σε κανένα όνομα, και ας τα έχουν ονομάσει. 
Ειδικοί προσκεκλημένοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι COMPLIMENTS, melodic-hardcore από καλοκάγαθες ψυχές, ευαίσθητοι στίχοι από καταπονημένες φωνητικές χορδές, βρώμικη μουσική από καθαρές συνειδήσεις.

Η σύνθεση του γκρουπ ολοκληρώθηκε πριν από μισό χρόνο και πέντε φοιτητές γύρω στα εικοσιένα, μας τιμούν με την παρθενική τους λάιβ εμφάνιση στο Protomay Comradery Bash. Μετά από αποκλειστική ακρόαση, συνιστάται σε όσους αγαπούν τους La Dispute και το ωμό συναίσθημα να βρίσκονται από νωρίς στο Ρομάντσο.

Ο THISISOPIUM θα χρησιμοποιήσει παλιούς πανεπιστημιακούς προβολείς διαφανειών και θα σκιτσάρει σε πραγματικό χρόνο τα αναλογικά visuals της συναυλίας των Bad Bid_ίσως φέρει και κάποιο φίλο του μαζί.


Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη


Χορηγοί επικοινωνίας: MTV, www.mtvgreece.gr, www.didee.gr