Σαβ 08 Νοε 2014

Hior Chronik & Melorman live

συναυλία

Hior Chronik & Melorman live

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 22: 00
Είσοδος ελεύθερη


Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ο Hior Chronik και ο Melorman ζωντανά στο Ρομάντσο. 

Η μελωδικότητα και η ελεύθερη έκφραση ενώνουν τους δύο Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν το μουσικό τους σύμπαν σε μία ηλεκτρονική ζωντανή παράσταση με ambient ήχους και εικόνες.

Hior Chronik

O Hior Chronik γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε να δουλεύει ως παραγωγός στον Jazz Fm και ως συντάκτης σε διάφορα μουσικά περιοδικά. Με τη δημιουργία της μουσικής ξεκίνησε να πειραματίζεται πριν 7 χρόνια εστιάζοντας περισσότερο στον κινηματογραφικό ήχο. Η μουσική του στηρίζεται στο πιάνο και τα μακρόσυρτα μελαγχολικά ηχοτοπία που διαμορφώνουν έναν ήχο πέρα από εκφραστικές δεσμεύσεις. Η πρώτη του κυκλοφορία I’ m a Tree κυκλοφόρησε από την καναδική εταιρεία Les Enregistrements Variables. Πριν τρία χρόνια κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο Unspoken Words για λογαριασμό της mu:nest label, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με τους Akira Kosemura, Natalie Beridze/Tba, Aaron Martin, R. Doering κ.α. Είναι μέλος των Pill-Oh και το 2012 κυκλοφόρησε για λογαριασμό της Kitchen.Label το άλμπουμ Vanishing Mirror. Η νέα προσωπική του δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο επίσης από την Kitchen.Label με τον τίτλο Taking the veil καθώς και η συνεργασία του με τον Arovane απο την Strange Isolate Places και τον Μιχάλη Δέλτα φέτος τον Δεκέμβριο απο την Sun Sea Sky Records.

https://soundcloud.com/hiorchronik


Melorman
Melorman είναι το ψευδώνυμο του Αθηναίου μουσικού Αντώνη Χανιωτάκη ,ο οποίος παράγει ηλεκτρονική μουσική απο το 2005.
Έχει στο ενεργητικό του 4 άλμπουμ και 4 e,.p σε εταιρίες όπως η Sun Sea Sky Productions (U.S.A),Symbolic Interaction (Japan),Archaic Horizon.
Έχει κάνει πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συλλογές και διασκευές.
Ο ήχος του χαρακτηρίζεται από μελωδικά στοιχεία και ζεστά χρωματιστές ρυθμικές γραμμές μέσα σε ένα ηλιόλουστο περιβάλλον από απόκοσμα φωνητικά, εφέ και ήχους.
Τελευταία του παραγωγή είναι τον Ιούλιο του 2013 στην εταιρία Sun Sea Sky το άλμπουμ με τίτλο Waves.
Τον Ιούνιο του 2014 επανακυκλοφόρησε απο την Sun Sea Sky το άλμπουμ Out in a field που είχε πρωτοκυκλοφορήσει η Symbolic Interaction το 2009.
Στις ζωντανές εμφανίσεις το ρυθμικό μέρος των κομματιών παίζονται live από τον drummer Κρίτων Μπελλώνια σε ένα πανέμορφο οπτικοακουστικό σετ.
Το 2015 θα κυκλοφορήσει την καινούρια του δουλειά σε βινύλιο.

Soundcloud.com/melorman
Facebook.com/pages/melorman/146012932109102
Lastfm.com/music/melorman
Discogs.com/melorman
Twitter.com/melorman


Χορηγός επικοινωνίας: ΜΤV, www.mtvgreece.gr