Σαβ 04 Οκτ 2014

Yid!!Sid!! w/ Matt Walsh, Professional Crap Dancers, Bad Spencer & Dreamer

συναυλία

Yid!!Sid!! w/
Matt Walsh (Clouded Vision, UK)
Professional Crap Dancers
Bad Spencer & Dreamer


Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 23.30



Για το δεύτερο event της σεζόν το Yid!!Sid!! επιστρέφει στο Ρομάντσο προσκαλώντας τον Matt Walsh, ένας από τους εκπρόσωπους του νέου βρετανικού ήχου, με ένα μείγμα από twisted disco, electro, acid house και techno.

Matt Walsh (Clouded Vision, UK)
Ο DJ και παραγωγός από το Λονδίνο, του οποίου το άστρο ανέτειλε στα μισά της προηγούμενης δεκαετίας ως resident του θρυλικού T-Bar, έχει υπάρξει guest σε πολλά events εντός και εκτός Αγγλίας και έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του σε εταιρείες όπως η Turbo records και η Kill The DJ.

Κάπου στο τέλος της δεκαετίας, ιδρύει την εταιρεία Clouded Vision που εκτός απο όχημα για την κυκλοφορία πολλών παραγωγών του, εκπροσωπεί το όραμα του για τη σύγχρονη χορευτική μουσική. Τα τελευταία 2 χρόνια ο ήχος της φαίνεται πιο επικαιρος από ποτέ και θεωρείται φυτώριο μεγάλων ταλέντων του ηλεκτρονικού ήχου, έχοντας κυκλοφορήσει eps από καλλιτέχνες όπως οι Dimitri Veimar, Kiwi, Remote, Remain, Dark Strands, Sebastien Tex, Eskimo Twins, Markus Gibb, Morgan Hammer. Η τελευταία του συλλογή “The Clouded Vision experiment Level 2” θεωρείται ήδη από τις καλύτερες της χρονιάς που διανύουμε, σύμφωνα με τον μουσικό τύπο.

Τον Matt Walsh θα συνοδεύσει το εξαιρετικά ταλαντούχο δίδυμο των Professional Crap Dancers, στο ντεμπούτο τους σε Yid!!Sid!! αλλά και οι resident DJ Bad Spencer και Dreamer.