Πεμ 25 Σεπ 2014

KENNEDY magazine issue #2 - launch party

άλλο

KENNEDY magazine issue #2 - launch party

CAPABLANCA (DE)
CHRIS KONTOS
OUTRO


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα Προσέλευσης: 21.00



Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, το περιοδικό Kennedy γιορτάζει στο Ρομάντσο την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του δεύτερου τεύχους του και επί τη ευκαιρία προσκαλεί τον Capablanca, μια από τις εξέχουσες προσωπικότητες της club σκηνής του Βερολίνου, για να επιμεληθεί τη μουσική της βραδιάς παρέα με τον αρχισυντάκτη του Kennedy, Χρήστο Κοντό και τα κορίτσια του Outro.

Το Kennedy κυκλοφόρησε στα τέλη Αύγουστου του 2013 και είναι ένα καινούριο έντυπο με βάση του την Αθήνα. Είναι ένα περιοδικό για τις τέχνες, τις μικρές λεπτομέρειες, το αντρικό στυλ αλλά στην βάση του είναι ένα περιοδικό για τους ανθρώπους που αγαπάει. Είναι ένα έντυπο που εμβαθύνει στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την αγαπημένη του μουσική, τις ταινίες που του αρέσουν, τις εικόνες και τα έργα που το εμπνέουν. Εκδίδεται στην Αθήνα και διανέμεται παγκοσμίως σε ένα δίκτυο επιλεγμένων βιβλιοπωλείων, καταστημάτων ανδρικής ένδυσης, ξενοδοχείων, concept stores, μουσείων και γκαλερί. Σκοπός του είναι η ενδόμυχη ματιά στα πράγματα που το γοητεύουν, διαφορετική από αυτή ενός δημοσιογραφικού έντυπου. Η προσέγγιση του βασίζεται στην ''ειλικρίνεια'' περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Φιλοδόξει να αντιμετωπίζεται από τον αναγνώστη περισσότερο ως αντικείμενο που θα φυλαχθεί στο ράφι μιας βιβλιοθήκης παρά ως έντυπο ταχείας κατανάλωσης, αυτό προδίδει και το format του άλλωστε.

Το Kennedy για το δεύτερο τεύχος του ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, στην Ανάφη, στην Αυστραλία, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη και συνομίλησε με τους Colin Snapp, Thomas Bullock, Andras Fox, Ed Templeton and Tim Barber, ανάμεσα σε άλλους.

http://kennedymagazine.com/


Capablanca (C.P.I./ Hivern Discs/ Discos Capablanca)
O Capablanca, ιθύνων νους πίσω από την δισκογραφική Discos Capablanca είναι ένα από τα πρόσωπα που επηρεάζουν τα τελευταία χρόνια τα underground μουσικά δρώμενα του Βερολίνου. Έχει παίξει σε πόλεις όπως το Ρίο, η Νέα Υόρκη, το Κίεβο, το Λονδίνο δίπλα σε ονόματα όπως o DJ Harvey και ο καλός του φίλος Lee Douglas (περσινός καλεσμένος του Kennedy magazine στο Ρομάντσο).
Πέρα από το προσωπικό του label κυκλοφορεί τις παραγωγές του στις δισκογραφικές C.P.I. και Hivern discs αλλά και παλαιότερα στις Gomma και Comeme (label του Matias Aguago). Μπλέκοντας το new beat με το acid και το industrial με το house οι εμφανίσεις του Capablanca είναι πάντα εκρηκτικές.

http://soundcloud.com/discos-capablanca