Σαβ 07 Σεπ 2019

Kooba Tercu, Koonoopomana & NOΜΟΣ 751 Live at Romantso Rooftop

συναυλία

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ακριβώς εκείνο το διάστημα που δεν είσαι ακόμα έτοιμος να επιστρέψεις στην κανονικότητα, οι Kooba Tercu, οι Koonoopomana και οι ΝΟΜΟΣ 751, έρχονται στην ταράτσα του Ρομάντσο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να κάνουν αυτή τη μετάβαση κάτι παραπάνω από υποφερτή.


Kooba Tercu

Οι Kooba Τercu, μία μπάντα με έδρα την Αθήνα, έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες, Kooba Tercu (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και Bakla Horani (CS, Hominid Sounds,UK, 2016), ενώ έχουν βρεθεί σε σκηνές όπως του Plissken festival 2016, ή δίπλα σε μπάντες όπως οι Goat, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon, μεταξύ άλλων.

Facebook
Soundcloud
Bandcamp


Koonoopomana
Οι Koonoopomana είναι το αρχέγονο εκείνο πλάσμα, η πρασινομόβ μητέρα όλων των δηλητηρίων, η μορφή των μελλοντικών γεγονότων ... Ο ήχος τους είναι αυτό που στοιχειώνει τα αυτιά εκείνων που γλεντάνε με τους δαίμονες σε κάποιο βάλτο του Αμαζονίου, που πέρασε στην Άλλη Πλευρά μέσα από κάποιες απομακρυσμένες σκουληκότρυπες της ζούγκλας, μόνο και μόνο για να ξεβραστεί στον έξω κόσμο. Οι Koonoopomana είναι εδώ για να δαγκώσουν και να πιούν αυτό το αίμα που δεν τελειώνει ποτέ!

Bandcamp
Facebook


NOΜΟΣ 751

Οι ΝΟΜΟΣ 751 αποτελούνται από τους Μπίλια (bass, vocals), Γιώργο (guitar, organ, vocals και Sanja (monosynth, organ, vocals). Αντιστέκονται σθεναρά στη μυθολογία της ροκ, στα αποθανόντα είδωλα, στους ήρωες της κιθάρας και τα δερμάτινα παντελόνια ενώ τους αρέσει να ηχογραφούν την ηχώ, να κάνουν θόρυβο και να ανακατεύουν με άχαρο τρόπο τα τραγούδια τους στα live που παίζουν.

Bandcamp
Nomos 751 bandcamp
Facebook


Facebook event εδώ


Ημερομηνία: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Είσοδος: 6 ευρώ